Presentkort

Önskas digitalt eller utskrivet presentkort till SkogsMatning?

Presentkorten är alltid giltiga två år!

Vid lång framförhållning kan det vara skönt att få ett redan utskrivet presentkort hemskickat med posten. Men ibland måste dock presenter lösas i sista minuten. Då är ett digitalt presentkort perfekt!  Dessa e-postas vanligen samma dag men är det väldigt akut ring! Självklart skicka jag om möjligt på studs! Det digitala presentkortet kommer i din e-post som en PDF-fil som du sedan själv skriver ut.

Många tycker att en upplevelse är perfekt som födelsedagspresent, bröllopspresent eller julklapp och även en bra present som Tack för hjälpen… De som får presentkort bokar sin SkogsMatning i lugn och ro. Skulle man få förhinder finns en generös avbokningsgaranti och alla har hela två år på sig att hitta ett datum för vandring som passar.

SkogsMatning weekend vid Österlen

Det är vanligt att man vill njuta en SkogsMatning som en aktivitet vid en weekendresa eller minisemester kombinerat med övernattning i Skåne. Läget nära Österlen, Kristianstads Vattenrike, Skåneleden och Sydostleden inbjuder både till avkoppling och fysiska aktiviteter. Läs artikeln från Österlen Magasinet

Jag har en lista med tipps på trevliga boenden som gärna bifogas vid bokning av SkogsMatning.

Här kan ni köpa presentkort

Priset är 1495 kr per person

Presentkorten är alltid giltiga två år!  

Ni beställer via formuläret nedan eller via telefon:

 1. Ni får en bekräftelse på er beställning.
 2. Ange om ni vill betala direkt via Bankgiro 5117-3086 Swish 123 378 01 60 eller via Faktura. Inga avgifter tillkommer.
 3. Ange hur ni vill att presentkortet skall skickas. Fysiska presentkort postas vanligtvis senast nästa vardag. Digitala e-postas vanligtvis samma dag.
  A/  Jag önskar att presentkortet postas fysiskt till mig beställaren.
  B/ Jag önskar att presentkortet postas fysiskt direkt till mottagaren.
  C/ Jag önskar ett digitalt presentkort som e-postas till mig som en pdf-fil och som jag själv skriver ut.

Varmt Välkomna med er beställning!

Monica Frangeur

 • Beställare
 • Mottagare