Kontakt

Skräddarsydda vandringar utomhus i hela Skåne!

Det många som längtar efter att umgås vid och guidad vandring med skånska delikatesser utomhus! Både företag och privatpersoner låter alternativ när Corona gör att de traditionella mötena inte är säkra. Även firande av födelsedag och annat umgänge kan göras säkert och minnesvärt utomhus! Lägg till förfrågan med datum, plats, antal deltagare och arrangemangets längd; så återkommer jag med pris. De guidade vandringarna kan få både med och utan mat. Jag skräddarsyr helt efter era önskemål!

Grupper kan alltid önska vandringar på valfria dagar och tider

Kompisträff, friskvårdsdag, företagsaktivitet som ”kick off”, kundträff, en lustfylld aktivitet kopplar till konferenser; listan kan göras lång över anledningar till att en SkåneVandring eller   SkogsMatning  passar många grupper.  Jag tar maximalt ca 50 personer (en buss) per vandring. Grupper kan alltid önska egna datum och klocktider för sin aktivitet. Lägg till en förfrågan via kontakt nedan. Om grupper vill abonnera en egen vandring där ingen utomstående får fylla på måste man betala för minst 30 personer på SkåneVandring och minst 40 personer på SkogsMatning. Alternativt läggs det valda datumet ut med långa framförhållningar så utomstående kan fylla upp gruppen tills en fullbokad vandring. Läs artikel från Allers

Ring eller sms: a för snabb kontakt!

Önskar verkligen svar på frågor eller om jag behöver en digital presentkort för att ta bort ring eller sms: a mig på telefon 070-682 38 25. Detta är snabbaste sättet att nå mig. Skulle ni ringa och jag inte har möjlighet att svara två att inte tala i ett meddelande så ringer jag tillbaka. Är det extra bråttom med svar via e-post läggs även ett sms och berätta att det finns ett e-postmeddelande ni önskar snabbare svar på. Jag läser min e-post varje dag men då jag ofta är ute i naturen kan det ske med några timmars mellanrum. Tänk på att en ombokning eller avbokning av vandringsdag enbart är giltig om ni fått en skriftlig eller muntlig bekräftelse på att er meddelande har nått fram till mig. Varför kan vi göra det i god tid.

Kontakta för mer information, bokning av grupper, föreläsningar

Lämna ett meddelande hur jag kan nå er. Jag återkommer så fort jag kan!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

E-post: info@UpplevoNjut.se
Tel: 070-682 38 25
Många varma hälsningar!
Monica Frangeur

UpplevoNjut.se kontakt